Rejser til Grækenland bliver 2-300 kroner dyrere i 2009

På grund af de stigende råoliepriser og dermed brændstofspriser, forventer rejsebranchen at det bliver 2-300 kroner dyrere at købe rejser til Grækenland næste år.

Er der nogen der kan forklare mig hvorfor det bliver så meget dyrere, når det er prisen i dollar på råolie, som stiger så meget, og når dollaren falder og falder i forhold til de gode danske kroner, som vi betaler for rejser til Grækenland med?

3 kommentarer til “Rejser til Grækenland bliver 2-300 kroner dyrere i 2009”

  1. Vi har oprettet en side hvor folk kan enten skrive om deres tur til Grækenland eller læse om hvor andre har været,både det gode og det dårlige.De rejser vi har bestilt til Grækenland er faktisk samme pris eller lidt billigere end det vi gav i 2008.

  2. Tak for kommentaren, Per! Og tillykke med jeres ny site.

    Jeg tror også meget kan nå at ændre sig for 2009. Oliepriserne er faldet i mellemtiden og der er global finanskrise, som fx betyder at prebookings i Grækenland er væsentlig lavere end normalt indtil videre.

    Har I i øvrigt lyst til at indsende en artikel eller lignende her, skal I være hjertens velkomne! :-)

  3. Hej. Min kæreste og jeg ville meget gerne til Athen til sommer og holde ferie. Og se alt det historiske i athen og holde lidt ferie samtidig, men hørte fra et andet venner par at de var blevet rådet ikke at tag til græsken eller græske ø’er pga af grækenlands konkurs. Hvordan skal vi forholde os til dette? Har det noget at sige? Eller kan vi roligt tag afsted og opleve athen? mvh Mads

Skriv en kommentar