Flybilletter til Thessaloniki i Grækenland

Som fast bosiddende i Thessaloniki i det nordlige Grækenland ved jeg et par ting om hvordan man bedst og billigst køber flybilletter fra Danmark (Kastrup) til Thessaloniki og fra Jylland (Hamborg) til Thessaloniki:

Flybilletter fra København Kastrup til Thessaloniki, Grækenland

Hvis du leder efter flybilletter fra København, Kastrup til Thessaloniki i Grækenland, må jeg først skuffe dig med at fortælle, at der ikke er nogen direkte fly.

Hvis du så tror at ruten fra Kastrup over Athen (fx med Sterling eller SAS) og videre fra Athen til Thessaloniki med græsk indenrigsfly fra fx Aegean eller Olympic, er det bedste og billigste, må jeg fortælle at det oftest er forkert også.


De billigste og bedste flybilletter fra København, Kastrup til Thessaloniki, Grækenland er typisk med mellemlanding i Pragh, Budhapest, Milano eller Zürich. Med andre ord ender du som oftest med at købe de billigste flybilletter hos Czech Airlines, Malév, Alitalia eller Swiss Air. Jeg kan anbefale dem alle, men foretrækker personligt Czech Airlines og Swiss Air fordi tiderne passer godt sammen og fordi fly og service er i top.

Flybilletter til Thessaloniki fra Hamborg

Hvis du bor i Jylland er det typisk hurtigere og billigere at flyve til Thessaloniki fra Hamborg end det er at flyve fra Kastrup i Danmark. Du sparer broen, og ofte er billetterne fra Hamborg både billigere og direkte!

Du kan bla.a. flyve med de tyske lavprisfly fra TUIfly og Air Berlin eller du kan flyve med Lufthansa og Aegean Air.

God tur til Thessaloniki i Grækenland!

Hvis du gerne vil søge via et sted, så brug fx både mobissimo og skyscanner.

2 kommentarer til “Flybilletter til Thessaloniki i Grækenland”

  1. Glimrende vejledning og tips. Kort og kontant…

  2. Der er nu direkte flybilletter at få fra Kbh – Thessaloniki med Cimber Air.

Skriv en kommentar